Arçelik’ten Üstün Yıkama

Performansına Sahip Çamaşır Makineleri

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik’in Stainpro teknolojisine sahip çamaşır makineleri, leke çıkarmayla uğraşma derdine son veriyor. Yenilikçi teknolojilerle geliştirilen ürünler, çikolata, meyve suyu, çamur gibi en zor lekeleri bile çıkarıyor. Üstün yıkama performanslarıyla hayatı kolaylaştırıyor.

Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri geliştirmeye devam ediyor. Arçelik enerji tasarruflu çamaşır makinesi, sıvı deterjan dozajlamalı çamaşır makinesi ve 10 kg geniş kapasiteli çamaşır makinesi en son teknolojilerle tasarlandı.

Stainpro teknolojisine sahip çamaşır makineleri leke türüne  özel yıkama seçimi  sunuyor. Her leke farklı bileşenlerden oluştuğu için aynı yöntemle çıkarmak zordur. Yağlı lekeler daha yüksek ısı gerektirirken, yumurta gibi protein bazlı lekeler daha çok soğuk su ile yıkanmalıdır. Arçelik StainPro teknolojisine sahip çamaşır makineleri seçtiğiniz lekeye göre en ideal yıkama ayarlarını belirliyor; aktif suda bekleme süresini, ideal sıcaklığı ve tambur hareketini ayarlayarak, en zor lekeleri bile çıkarıyor.

Aquafusion+ Teknolojisi ile sağlanan çift su jeti sistemi, deterjanlı suyu çamaşırlara daha hızlı püskürtüyor, normal yıkamaya göre çok daha etkin ve üstün temizlik sağlıyor.

ProSmart™ Inverter Motor sayesinde  makinenin ömrünü uzarken, enerji tasarrufu sağlıyor ve makineniz daha sessiz çalışıyor.

Özel tambur teknolojisi sayesinde özel olarak tasarlanan kapak camı, tambur deseni ve kanatlar, sürtünmeyi en aza indirerek çamaşırların hassas şekilde korunmasına katkıda bulunuyor.

Havalandırma Programı ise buhar gücünü kullanarak kıyafetlerden kötü kokuları uzaklaştırıyor, kırışıklıkları azaltarak ütü süresini yüzde 28’e varan oranda kısaltıyor.