Arçelik’e Tekirdağ’dan 3 Ödül

Arçelik, 8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda 3 ödül birden aldı.

Arçelik, Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı kapsamında 2018 yılında istihdamını en çok arttıran ilk 3 firma ve 2018 yılında en çok çalışanı olan ilk 3 firma kategorilerinde ödül alırken TEKİF 2019 proje ödülünün de sahibi oldu.

Elektronik İşletmesi’nin Çerkezköy’e taşınması sonrasında ilçede yaşanan istihdam artışı nedeniyle 2018 yılında istihdamı en çok arttıran birinci firma olan Arçelik, 2018 yılında en çok çalışanı olan üçüncü firma olarak ödüle layık bulundu.

TEKİF 2019 proje ödülü ise  Arçelik’in engellilerin istihdam edilebilirliklerini arttırmayı amaçlayan destek teknolojilerine yönelik “ İşitme Engelli Çalışanlarımızın İletişimi ve İş Yapış Şeklini Kolaylaştıracak Teknolojik Gelişim Projesi” kapsamında verildi.

Arçelik’e ödülleri Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü, İŞKUR il ve ilçe müdürleri, OSB başkan ve yönetiminin katılımı ile Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törenle verildi.

Arçelik adına 2018 yılında istihdamını en çok arttıran birinci firma ödülünü  Elektronik Ürün Direktörü Veli Ağ, 2018 yılında en çok çalışanı olan üçüncü firma ödülünü Kurutma Makinası Ürün Direktörü Yüksel Atilla, TEKİF 2019 proje ödülünü de Arçelik İnsan Kaynakları Yöneticisi Taner Özbabacan aldı.