Arçelik Wifi Uzaktan Erişimli
ProSmart Inverter Klimaları
Tüketicilerin Beğenisine Sunuyor

Arçelik’in üstün özellikli teknolojik klimaları, evleri serin bir yaza hazırlıyor. Arçelik Connect uygulaması sayesinde klimalar akıllı telefon, bilgisayar ya da tablet aracılığıyla herhangi bir yerde uzaktan erişimle çalıştırılabiliyor.

Arçelik’in A++ sınıfında yer alan ProSmart Inverter Klimaları, Wifi uzaktan erişimli özelliği sayesinde akıllı telefon, bilgisayar ya da tablet aracılığıyla herhangi bir yerde uzaktan erişimle çalıştırılabiliriyor. ProSmart Inverter Klimalar, Enerji Kontrol özelliği sayesinde tek tuşla odadaki kişi sayısı, sıcaklık ve koşullara göre %60’a varan enerji tasarrufu sağlıyor. Ultra Ionizer+ özelliği sadece klimanın verdiği havayı değil, çevredeki mikroskobik partikülleri de temizliyor. Ürün, yumuşak hava tuşu ile mükemmel sıcaklık ve konforlu hava hacmini yönetiyor. Daha büyük gizli ekranlı şık iç ünite tasarımına sahip olan klimanın anlık olarak ne kadar enerji tükettiğini klimanın iç ünitesi üzerinde görüntülenebiliyor. Kolay çıkarılabilir filtre ile klimanın temizliği tek adımda yapılabiliyor. 3M Filtre mikroskobik partikülleri yakalayarak temiz bir ortam yaratıyor. Ionizer+ Otomatik temizleme teknolojisi ile kendi kendini temizleyen bu ürün, sessiz mod özelliği ile de oldukça sessiz çalışıyor.

ProSmart Inverter  Klimalara 198 TL*’den başlayan taksitlerle sahip olabilirsiniz.

*198 TL, 09340 model klimanın anlaşmalı kredi kartlarına özel, Peşin Fiyatına 12 taksit fiyatının taksit bedelidir.